GRATIS LEVERING VED KØB OVER 3.000 KR. OG 14 DAGES RETURRET

ALTID HÅNDPLUKKET UDVALG
KUN STYLISTENS FAVORITTER
FIND DIN STYLINGPAKKE HER
EFTERSPURGTE BRANDS

Nyttig information

Nyttig information

Her på siden finder du forskellige punkter med nyttig information, som er værd at vide og tage med i dine overvejelser og betragtninger inden du foretager dine køb.

Farvegengivelse på din skærm

Vi gør alt, hvad vi kan for på en fair måde at vise, hvordan produkterne ser ud i virkeligheden med hensyn til materiale, følelse og farve. Farven du ser afhænger af, hvordan din skærm er kalibreret, og vi kan ikke garantere, at din computer viser farverne korrekt. Farven på et produkt påvirkes også af kold eller varm belysning i rummet, mængden af dagslys og andre farver i rummet.
Det samme produkt kan opleves som at have en anden farve på vores produktbilleder alt efter om det er et eksponeret studiebillede eller et miljøbillede taget på location, hvor eksterne faktorer som tidspunkt på dagen, mængden af naturligt lys, belysning eller fx vægfarve påvirker, hvordan produktfarven opleves.

Vi anbefaler at du kigger på produkterne på flere skærme hvis du har mulighed for det, før du endelig beslutter dig for et produkt. Jo nyere en original skærm du kigger på, jo større chance er der for at den giver et mere retvisende farveindtryk.

Mål dit rum op inden du handler

Det kan være en rigtig god ide, at måle den plads op hvor dit nye møbel skal stå inden du endelig beslutter dig for et produkt. Et stort møbel på en lille plads, kan få møblet til virke voldsomt og et lille møbel på en stor plads, kan fjerne følelsen af hygge. Det gælder om at finde en fin balance mellem den plads man har til rådighed og størrelsen på møblerne, for at opnå en hyggelig og harmonisk effekt. 

 

Copyright © 2023 | Elm Living