GRATIS LEVERING VED KØB OVER 3.000 KR. OG 14 DAGES RETURRET

ALTID HÅNDPLUKKET UDVALG
KUN STYLISTENS FAVORITTER
FIND DIN STYLINGPAKKE HER
EFTERSPURGTE BRANDS

Om Elm Living - læs om vores koncept

Elmliving.dk er en moderne møbel- og interiør-webshop. I vores online butik finder du et stort håndplukket udvalg af boligstylistens favoritter. Her finder du det, du mangler, når du vil forny eller fuldende din indretning i lækker stil – og altid til gode priser. 

Elm Living har ingen fysiske butikker, men alligevel kan du købe møbler og indretningsartikler fra en lang række kendte brands, du sikkert allerede kender i forvejen. Vi giver 14 dages fuld returret på alle varer, så du kan se dine køb an i dit eget hjem. 

Møbler og interiør i lækker stil

Elmliving.dk fører et stort udvalg af moderne og lækkert designede møbler og interiør. Vores koncept bygger på, at vi udelukkende sælger varer, som vi varmt kan anbefale og fuldt ud står inde for. Når vi har en vare i shoppen, betyder det samtidig, at vi anbefaler produktet – både hvad angår stil, kvalitet og pris. Vi sælger kun varer, som vi mener, at du vil kunne blive rigtig glad for. Vi har fokus på, at vi alle kan bo lækkert.

Håndplukket sortiment

Når du besøger vores webshop Elmliving.dk, vil du opleve boligstylistens samling af favoritter. Se, hvad der hitter på markedet for boligindretning lige nu. At handle hos Elmliving.dk er som en guidet tur i lækker boligindretning. Vi håber du deler vores smag eller vil lade dig inspirere af vores udvalg.

Vi fører mange brands og varer i lækker kvalitet inden for forskellige prisklasser. Der vil naturligvis altid være en sammenhæng mellem pris og kvalitet, men vi står inde for, at alle vores varer er rigtig fine køb til prisen. 

Hver vare har været vurderet af vores professionelle boligstylist. Vi ser vores stil- og kvalitets-vurdering som første skridt til, at du vil blive glad for dit nye køb hos os. Du kan roligt føle dig guidet igennem et ellers voldsomt stort og ofte uoverskueligt møbelmarked. Se selv, om du finder inspirationen. 

Da vi udelukkende fremviser absolutte favoritter på Elmliving.dk, finder du måske ikke altid det fulde udvalg fra hvert enkelt brand. Skulle det dermed ske, at du forgæves søger et bestemt produkt fra et af vores brands, så er der hjælp at hente, selvom du ikke lige kan finde varen på vores sider. Du kan nemlig altid ringe eller skrive til os – så kan vi normalt nemt skaffe dig varen som specialordre.

Vi deler din interesse for boligindretning

Hos Elm Living er vi ikke bange for at anbefale dig den gode stil. Det er jo vores speciale, med vores baggrund som professionelle boligstylister. Hos os kan du både blive inspireret, guidet og endda direkte vejledt i, hvordan dine møbelvalg med fordel kan kombineres. 

Måske har du selv sammensat en flot indretning. Vi vil altid gerne selv lade os inspirere af andre. Derfor vil vi altid gerne høre fra dig. Vi bliver jubelglade, hvis du sender os et foto af dine indretningsresultater (husk at skrive til os, om du vil tillade, at vi eventuelt benytter dine fotos og din historie til offentliggørelse i markedsføringssammenhæng). Vi deler passionen for flot og lækker boligindretning.

Nyheder og inspiration

Elmliving.dk opdateres løbende med nye spændende produkter, der kan forny eller forskønne dit hjem. Vores sortiment har møbler til alle hjemmets rum. Vi fører alle former for lækre, dekorative ting, der fuldender din boligindretning: tæpper, malerier, dekorationer, lamper, vaser og meget mere. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil følge med i nye produkter og tilbud fra Elmliving.dk. Tilmeld nyhedsbrevet her.

Hurtig levering til gode priser  

Når du handler med Elmliving.dk vil det i langt overvejende grad ske i form af det såkaldte ”dropshipping”. Dette er et online handelskoncept, der betyder at levering sker mest muligt effektivt – direkte fra producenterne og hjem til dig. Varen sendes således direkte, uden at blive sendt via os. For dig betyder det, at du får varerne til de bedste priser og med hurtigere levering.

Vi leverer til kantsten overalt i Danmark, dog ej ikke-brofaste øer. Levering til kantsten er gratis for alle køb over 3.000 kr. Du kan læse mere om vores levering og handelsbetingelser her.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores kundeservice, kan ringe eller kontakte os via kontaktformularen her.

Kontor adresse

Elm Living
Stampevej 17B
2970 Hørsholm

Telefon: 49 40 02 49
E-mail: info@elmliving.dk

CVR: 43000640

Copyright © 2024 | Elm Living