GRATIS LEVERING VED KØB OVER 3.000 KR. OG 14 DAGES RETURRET

ALTID HÅNDPLUKKET UDVALG
KUN STYLISTENS FAVORITTER
FIND DIN STYLINGPAKKE HER
EFTERSPURGTE BRANDS

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Om privatlivs- og databeskyttelse på elmliving.dk.

Gældende pr. 15.02.2022

Generel information

Vi er meget glade for dit besøg på elmliving.dk. Det er altid vores intention og mål at behandle vores kunder og besøgendes data forsvarligt og hensigtsmæssigt. Det er vigtigt for os, at vi respekterer og beskytter dit privatliv.

 

I vilkår- og politiktekster bruger vi ”os”, ”vi” og ”vores”, hvilket henviser til virksomheden Elm Living. Udtryk som ”dig” og ”dit” henviser til alle, der tilgår hjemmesiden elmliving.dk.

 

Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen) af 27. april 2016, giver dig ret til at blive informeret om vores behandling af dine personoplysninger.

 

Når du handler hos os, browser på vores hjemmeside fra din computer, mobiltelefon, eller mobilapplikation eller interagerer med os på anden måde, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles og accepterer nærværende vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer disse, og du fortsat bruger vores tjenester, accepterer du dermed også de nye vilkår.

 

De personlige oplysninger du afgiver, når du interagerer med os, behandles fortroligt og videregives kun, hvis det har et nødvendigt formål. Disse vilkår og betingelser er vigtige for dig, da de skal sikre, at du forstår hvorfor og hvordan vi behandler dine persondata.

Elm Living er den ansvarlige virksomhed for de data, som indsamles via elmliving.dk, samt når du handler og interagerer med os på anden vis. Hvis du har spørgsmål angående elmliving.dk’s vilkår og betingelser eller tilsvarende, er du altid velkommen til at kontakte:

 

Elm Living

CVR.nr: 43000640

 

Stampevej 17B

2970 Hørsholm

 

Telefon: 49 40 02 49

Kundeservice: info@elmliving.dk

Hvad er persondata

Personoplysninger er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan være navn, adresse, telefonnummer samt andre typer oplysninger som f.eks. billeder eller dynamiske IP-adresser.

 

Når vi indsamler personoplysninger om dig, i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside eller via anden interaktion med os, skal dette ske med et klart og udtrykkeligt samtykke, så du præcis ved, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

Hvornår indsamler vi persondata

Når du handler med elmliving.dk, vil du som oftest give informationer via vores webshop, såsom dit navn, adresse, e-mailadresse, finansielle informationer, samt øvrige informationer som er nødvendige for at elmliving.dk kan behandle dine forespørgsler, ordrer og online handel.

Elmliving.dk vil i nødvendig grad indsamle personoplysninger:

 

 • Når du køber varer online eller klikker dig rundt på vores hjemmeside.

 • Når du tilmelder dig vores Elm Living nyhedsbrev.

 • Når du opretter og bruger en elmliving.dk profil.

 • Når du bruger eller interagerer med Elm Living via hjemmesiden elmliving.dk eller via andre kanaler.

 • Når du evt. deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser.

 

Elm Living registrerer og gemmer f.eks. de nødvendige oplysninger, når du indgår en aftale eller en handel med os. Vi er nødt til at registrere dine oplysninger for at kunne levere en vare, når du handler på vores hjemmeside. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet end det udtrykkelige formål, der beskrives her samt det som vi er forpligtet til for at overholde gældende lovgivning.

Sådan anvender vi indsamlede persondata

Dine data er vigtige for elmliving.dk. Vi bruger indsamlet data til at drive vores forretning. Både direkte i forbindelse med behandling af ordrer og levering af varer, men også til at levere og udvikle kvalitet i vores service og udvalget af vores produkter. Vi har brug for data for at kunne gøre din oplevelse bedre, når du interagerer med os.

 

Data giver os oplysninger, som vi bruger i driften og den videre udvikling af Elm Living:

 

 • Behandlingen af dit køb og levering af dine varer.

 • Opfyldelsen af kunder/besøgendes ønske om produkter og tjenester.

 • Løbende forbedring af vores produkter og tjenester samt kommunikationen omkring disse.

 • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig, der allerede har besøgt/handlet hos os.

 • Administration af oprettede kundeprofiler.

 • Opfyldelse af lovkrav.

 • Statistisk analyse.

Persondata videregivet til tredjepart

Hos Elm Living tager vi korrekt, respektfuld håndtering af dine personoplysninger alvorligt. Vi vil aldrig sælge, offentliggøre eller på nogen måde viderebringe oplysninger til en tredjepart uden dit samtykke, hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre en transaktion eller hvis ikke det er nødvendigt for at sikre overholdelse af gældende dansk lovgivning. Vi bruger ikke dine informationer til andre formål end beskrevet i nærværende Privatlivspolitik.

 

Vi kan viderebringe dine oplysninger til udvalgte og betroede partnere (tredjeparter) i det omfang det er nødvendigt for at kunne levere vores service til dig. F.eks. videregiver vi informationer til betroede partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med at få arrangeret levering af dine varer og for at kunne holde dig automatisk opdateret om status på en ordre.

 

Når du accepterer at afgive informationer til tredjeparter, som vi har et samarbejde med, modtager vi muligvis også dine informationer. Som andre forretninger i dag, har også vi samarbejde med et nøje udvalg af betroede partnere, der behandler forskellige dele af vores forretning som markedsføring, økonomi, reklame og betaling. Vi sikrer, at vores partnere garanterer, at dine personoplysninger er beskyttet efter gældende regler.

 

Vi anvender desuden indsamlede oplysninger i forbindelse med statistiske analyser, så vi fortsat kan udvikle vores forretning og kommunikation.

Opbevaring af persondata

Elm Living er nødt til at opbevare dine personoplysninger, så længe du har et kundeforhold her hos os samt når du på anden måde bruger vores services. Vi beholder og bruger desuden dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde almen lovgivning og juridiske forpligtelser, f.eks. vedrørende bogføring, garanti og reklamationsret mv.

 

Elm Living er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Såvel tekniske og organisatoriske foranstaltninger er med til at sikre imod uautoriseret adgang og anvendelse, ødelæggelse, ændringer eller offentliggørelse af dine personoplysninger fra enhver enkeltperson eller organisation. Som lovgivningen kræver det for at sikre tryghed og beskyttelse for dig, er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til de persondata vi opbevarer. Ligeledes har vi teknisk set indgået ordninger, der bedst muligt kan sikre vores hjemmeside mod virus eller andet, der relaterer sig dertil. Vi kan dog aldrig garantere en fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler. Det betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når de sendes og opbevares elektronisk. Vi garanterer derfor ikke, at vores hjemmeside er fri for virus og fraskriver os ethvert ansvar for tab som følge af dette. Vi anbefaler dig, at du beskytter dig selv og dine oplysninger ved at lukke din browser efter brug, logger ud og har installeret antivirus software aktivt og altid sikrer at du selv kører de nyeste opdateringer af software og apps.

 

Elm Living kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af vores tjenester, som Elm Living ikke er ansvarlige for, f.eks. indbrud eller driftsforstyrrelser i vores systemer. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. Hvis uberettigede skulle få adgang til dine oplysninger, følger vi lovgivningen på området og giver dig besked uden unødig forsinkelse, samtidig med at vi straks påbegynder afhjælpning af situationen, som det anbefales af de tilsynsførende myndigheder.

Din ret til at få slettet dine persondata

Vi sletter dine persondata, når du beder os om det, undtagen de personoplysninger vi lovmæssigt er forpligtet til at opbevaret i bestemt tidsrum. De nødvendige persondata vil alle automatisk blive slettet, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Online kundeprofil og tilmelding til Elm Living nyhedsbrev

Som kunde i Elm Living kan du registrere dig med en online kundeprofil, der kan gøre det nemt for dig, når du handler hos os. Hvis din profil er inaktiv i mere end 2 år, forbeholder vi os af sikkerhedsmæssige årsager retten til at slette din konto.

 

Hvis du vælger det, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig med din e-mail adresse, vil vi bruge denne til at sende dig e-mails, som du til enhver tid nemt kan afmelde igen via et link, der findes nederst i hvert nyhedsbrev.

 

For at kunne give dig relevante tilbud, dele nyheder og markedsføringsmateriale med dig, kan vi også dele dine oplysninger med sociale medier, som vi benytter som led i vores målrettede markedsføringstiltag. Det vil altid kun være Elm Living, der bruger dine oplysninger til at kommunikerer via sociale medier. Oplysningerne anvendes kun på vores direkte foranledning og vedrørende vores forretningsområde. De sociale medier kommer altså ikke til at bruge dine oplysninger til egne eller andre formål.

Dine rettigheder

Hos Elm Living har du ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet og opbevarer om dig. Du kan få indsigt i, hvorfra oplysningerne stammer fra og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer forskellige slags data om dig, hvem der har adgang til dem og hvorfor. Din ret til indsigt kan dog være begrænset af lovmæssige hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

 

Skulle oplysningerne enten vise sig at være forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Hvis kundeforholdet ophører, gemmes identitets- og transaktionsoplysninger dog i fem år i henhold til bogføringsloven, hvidvaskningsloven og logningsbekendtgørelsen. Da vi har brug for, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse om relevante ændringer af dine oplysninger. Du kan kontakte os nedenfor og meddele os om dine ændringer.

 

Dit samtykke er frivilligt. Fortryder du, har du mulighed for nemt at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

 

Man skal være fyldt 18 år for at kunne handle på elmliving.dk. Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 18 år. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har behandlet personoplysninger fra et barn, uden forældres eller værges samtykke, vil vi gøre alt for at fjerne informationerne hurtigst muligt. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personoplysninger uden forældre eller værges samtykke, kan du kontakte vores kundesupport.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, der indeholder små stumper kode, som gemmes på din computer. Disse såkaldte cookies gør det muligt for os at indsamle information om, hvilke sider og funktioner en bruger besøger og anvender. Du kan læse mere om, hvilke cookies vi anvender, samt om formålet med indsamlingen og hvordan du kan slette eller helt fravælge cookies i vores cookiepolitik. 

Kontakt os

Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på: Elm Living, Stampevej 17B, 2970 Hørsholm – eller sende en e-mail til: info@elmliving.dk

 

Du har også mulighed for at klage over Elm Living’s behandling af dine personoplysninger. Klagen skal indgives til det danske Datatilsyn.

Ændringer

Den konstante tekniske udvikling samt indenfor lovgivning på området betyder, at det kan blive nødvendigt for os at ændre i vores politik for behandling af personoplysninger, der skal sikre dine data. Elm Living må derfor forbeholde sig derfor retten til at ændre og opdatere disse betingelser. Hvis vi opdaterer disse betingelser, vil det kunne ses på opdateringsdatoen øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer vil vi lave et særligt opslag herom på elmliving.dk

Copyright © 2024 | Elm Living